Hevossuon maa-ainespankki palvelee Raumalla

Puhtaan maa-aineksen vastaanotto

Maa-ainespankki palvelee Rauman kaupungin lisäksi myös yrityksiä sekä yksityisiä asiakkaita. Maa-ainespankkiin voi tuoda MARA-asetuksen mukaisia puhtaita maa-aineksia.

Yrityksille hyöty maa-ainespankin palvelujen käytöstä voi näkyä mm. turhien kuljetusten vähentymisellä tai kuljetusmatkan lyhentymisellä, mikä vähentää kuljetukseen kuluvia kustannuksia. Alueen autovaaka palvelee myös maa-ainespankin suurasiakkaita.

Purkubetonin vastaanotto ja murskaus

Maa-ainespankki kierrättää betonia, jota sinne tuodaan purkutyömailta. Hinnoittelu on 90mm raekokoon ylittävälle ja alittavalle betonimurskeelle.

Myytävänä oleva maa-aines

Maa-ainespankki myy täytemaata sekä multaa. Kaikki maa-aineksen vastaanotto- ja myyntihinnat löydät hinnastosta.

Maa-ainespankkiin voi tuoda:

  • Pintamaat
  • Savimaat
  • Betonia
  • Tiiltä
  • Asfalttia
  • Kantoja

Maa-ainespankki kierrättää ylijäämämaa-ainekset

Hevossuon jäteaseman yhteydessä toimiva maa-ainespankki toimii välivarastointi- ja lajittelualueena hyödynnettäväksi soveltuville ylijäämämaa-aineksille. Maa-ainespankki toimii Rauman kaupungin virallisena maankaatopaikkana.

Toiminta käynnistyi vuoden 2020 aikana. Toiminnan tavoitteena on, että luonnosta otetut raaka-aineet pysyvät kierrossa, jolloin jätettä syntyy mahdollisimman vähän ja materiaalien hukka saadaan minimoitua. Tämän myötä myös uusien raaka-aineiden tarve pienenee. Maa-ainesta ei siis hävitetä, vaan tavoitteena on sen säilyminen mahdollisimman pitkään kierrossa.

Maa-ainespankki

Hevossuontie 50, 26510 Rauma
Kulku maa-ainespankille jäteaseman pääporttien kautta.

Avoinna
ma-pe klo 8-18
arkipyhinä suljettu

YHTEYSTIEDOT

Kuormaus- ja Kuljetus Perttu Oy
Kannontie 3
26410 Kaaro
Y-tunnus 2738819-9

OTA YHTEYTTÄ

Mika Perttu
 040 059 4065
 perttumika@gmail.com